gwarancjaudanych zakupów
30 dnina zwrot towaru
infolinia 508 244 103pon.-pt.: 10-18 sob.: 10-14

Dętka rowerowa 28 Schwalbe

Dostępność: W magazynie

19,90 zł
LUB

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 11

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Solidna i wytrzymała Recenzje wg Arek z Suwałek
Nawet najlepsze akcesoria i odzież na nic, jeżeli koła nie chcą się kręcić. Dętka rowerowa 28'' z IMP sprawdza się u mnie znakomicie już drugi sezon. Na początku była jako zapas, ale szybko musiała wskoczyć do akcji, i od tamtej pory jest nie do ruszenia. Warto dodać, że jeżdżę naprawdę dużo, bo minimum dwie godziny każdego dnia. Dętka rowerowa 28' od Schwalbe z pewnością spełni oczekiwania i amatorów, i profesjonalistów. Polecam z czystym sumieniem.
(Dodano 03.10.2018)
Wszystko tak, jak powinno być Recenzje wg Piter89
Jedna z najpopularniejszych dętek - dętka rowerowa 28. Wcale się nie dziwię, że ma tylu zwolenników - jest uniwersalna, świetnie sprawdza się w trasie i jako zapas w sakwie. Zawsze staram się mieć w zanadrzu chociaż dwie sztuki (zwłaszcza przy dłuższych trasach). Jakość mnie zadowala, koszt wysyłki jak i czas realizacji zamówienia także. W tym sklepie robię już nie pierwszy raz zakupy i zawsze wszystko jest na czas, zamówienia się zgadzają, a i jakość produktów jest najwyższa z możliwych. (Dodano 02.10.2018)
Dobra dla wymagających Recenzje wg Leszek Ż.
Jeden z najlepszych produktów, które można znaleźć w tym sklepie. Niby nic... ale dętka jest przecież podstawą do tego, by jazda była możliwa. Cieszę się, że są jeszcze w sieci uczciwe i rzetelne sklepy z częściami rowerowymi i gadżetami. Dętka rowerowa 28 jak najbardziej na plus, wytrzymała i solidna. Zamówiłem od razu trzy, tak na zapas, bo wiem, że moja jazda bywa czasami naprawdę agresywna, a sprzęt niestety na tym traci. (Dodano 28.06.2017)
nie straszne jej brzydkie drogi :) Recenzje wg Marian
Dętkę rowerową 28 kupiłem kilka miesięcy temu i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, bo do tej pory nie stało się z nią nic złego, a muszę szczerze powiedzieć, że drogi, po jakich podróżuję niejednego rowerzystę by przeraziły :) Solidnie wykonana to i nie pęka. Wiem jednak, że za jakiś czas się to stanie, ale wtedy już nie będę szukał, a przyjdę od razu do IMP z zamówieniem :) (Dodano 31.05.2017)
fajnie, że tak szybko dotarła Recenzje wg Pan Marian
Podczas ostatniej weekendowej przejażdżki przebiłem dętkę. Kolejna trasa już tuż-tuż, dlatego zależało mi na zakupie produktu, który dotrze do mnie w zawrotnym tempie. Trafiłem do IMP, znalazłem dętkę rowerową 28 od Schwalbe, czyli taką, która pasuje akurat do mojego modelu i kupiłem od razu. Dotarła do mnie po kilku dniach, akurat dzień przed wyjazdem. :) Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim! (Dodano 26.04.2017)
dostarczone szybko, dobra jakość Recenzje wg Rafal304
Od dętki rowerowej nie wymagam w zasadzie nic więcej niż to, żeby okazała się zgodna z moim modelem roweru i żeby wytrzymała co najmniej kilka miesięcy jazdy. IMP dostarczył ją szybciej niż się tego spodziewałem, więc jestem jak najbardziej zadowolony :) (Dodano 19.04.2017)
Dętka rowerowa wysokiej jakości, polecam Recenzje wg Klocek45
Nie mam żadnych zastrzeżeń odnośnie tej dętki. Wszystko jest tak, jak miało być. Na dniach muszę dokupić kilka dodatkowych w przypadku, gdyby jednak moje wyprawy rowerowe były zbyt ciężkie dla roweru. Polecam ten produkt 10/10 (Dodano 29.03.2017)
Dętka sprawdziła się doskonale Recenzje wg Kunmen
Polecam ten produkt bez dwóch zdań. Dętka sprawdziła się na tyle dobrze, że zastanawiam się nad kupnem następnej. Mogę polecić wszystkim osobom, które nie chcą się rozczarować. Trwałość i jakość na wysokim poziomie. Wszystko na plus. Pozdrawiam (Dodano 24.03.2017)
wytrzymałe, solidne Recenzje wg Rowerzysta Maciek
w przypadku dętki rowerowej zawsze na pierwszym miejscu stawiam wytrzymałość produktu i wysoką jakość wykonania. jestem zadowolony, bo dętka rowerowa od schwalbe okazała się spójna do modelu mojego roweru, nie miałem problemów z jej założeniem i do tej pory, a minęło już kilka miesięcy, sprawdza się bardzo dobrze. oczywiście mam świadomość, że za niedługo może się zniszczyć, ale to normalny etap każdej z dętek, więc i tak jest super. polecam wszystkim rowerzystom :) (Dodano 16.02.2017)
Wszystko w porządku, dętka dotarła na czas Recenzje wg ROBSON - 28 - cali
Dzięki za szybką dostawę, dętka doszła do mnie bezpiecznie w ciągu 1 dnia od zakupu, a za to szacun. Wcześniej brałem dętki rowerowe 28 z jakichś innych sklepów i nigdy nie byłem w stanie zdążyć z tematem przed weekendem. Pozdrawiam serdecznie zespół maniaków IMP Rowery z Kalisza, dzięki za błyskawiczną obsługę! Tak trzymać :) (Dodano 15.02.2017)

Produkty 1 do 10 z 11

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2

Napisz własną recenzję

Oceniasz: Dętka rowerowa 28 Schwalbe